Home

Che voto dai a: The Keeper of Lost Causes

Dept. Q: The Keeper of Lost Causes

Too low to display


Yay! You're now following the keeper of lost causes in your .

Afgelopen week zag ik 2,5 film: The Keeper of Lost Causes, La Jaula de Oro en de helft van The Invisible Woman. Ik vond het al heel knap dat ik zo ver kwam met een onzichtbare vrouw. Welke raad ik je aan wél te gaan zien en welke niet?

In The Keeper of Lost Causes, Carl’s story is interwoven with Merete’s. That’s why I’ve included the trailer above because it sheds light on Merete’s part of the story but not enough to create a spoiler. I was hooked immediately and then was up half the night reading this novel because I was spellbound and had to know what happened!

The Keeper of Lost Causes (2013) - IMDb

 • Quick View

  The Keeper of Lost Causes…

  by Jussi Adler-Olsen
  Average rating: 4.2 Average rating:
  • Paperback  $12.88
  • NOOK Book $11.99
 • The Keeper of Lost Causes - Wikipedia, the free encyclopedia

  De oorspronkelijke titel van The Keeper of Lost Causes is Kvinden i buret. Dit is een Deense film en was de derde film die ik afgelopen week zag. Deze film was niet zo teleurstellend als The Invisible Woman, maar echt veel spannender vond ik hem ook niet. Op enkele scènes na. Het verhaal is vrij standaard: een agent, Carl, verliest zijn collega’s, is getraumatiseerd, om te herintreden krijgt hij een rotklusje in de kelder van het gebouw, hij ontdekt iets groots, mag er niet aan werken, doet het toch en is uiteindelijk de held van de film. Oh, en dat rotklusje moet hij natuurlijk uitvoeren met een collega, Assad, waar hij geen klik mee heeft. De film is voorspelbaar. Mede doordat we al vroeg in de film zien waar de verdwenen vrouw is gebleven. Je hoeft geen genie te zijn om te weten dat Carl en Assad de vrouw aan het einde van de film redden.

  So does this novel live up to the hype that it rivals the Stieg Larsson novels? I’ll let you be the judge but I think it does and I’m thrilled! I’m counting the days until the next novel in the Department Q series is released in the U.S., and it can’t happen fast enough for me! I highly recommend The Keeper of Lost Causes!