Home

Templierii, de Zvezdomir Marinov

Incognito On Terra (The truth about the life you live Book 1)

Too low to display


109 ZVEZDOMIR MARINOV MOCIRLA__

A fost inaugurat la tv cu enorm tambalau imediat dupa revolutie, si in pofida federatiei de arte martiale cat se poate de legitimata de noul guvern, un oareshce Zvezdomir Marinov, cica 6 dan (e un nivel enorm, il au expertii care au fondat curente noi si sefii de scoala pe tara) in Tae Kwon Do ... luati in Tibet. Suna din prima nashpa. Arta martiala de Tibet studiata in Coreea. Ajunsese cu pilele atat de sus ca se vorbea de prim ministru ca de un personaj de mana a 2-a. Consecinta : eram in anul 6 cand a venit la Nr. 9 o recolta de copii complet intrati in delir mistic, in legatura astrala cu maestrul, care intre timp isi jefuisera parintii de tot ce puteau lua de prin case ca sa subventioneze academia lui de medicina tibetana. Cand s-a vazt ca maestrul comercializa plante de Plafar reimpachetate in plicuri pe care scria Tibet (mama ce shortcut !) i-au facut un shortcut la puscarie. Sper sa fie si acu acolo.

A fost inaugurat la tv cu enorm tambalau imediat dupa revolutie, si in pofida federatiei de arte martiale cat se poate de legitimata de noul guvern, un oareshce Zvezdomir Marinov, cica 6 dan (e un nivel enorm, il au expertii care au fondat curente noi si sefii de scoala pe tara) in Tae Kwon Do ... luati in Tibet. Suna din prima nashpa. Arta martiala de Tibet studiata in Coreea

110 ZVEZDOMIR MARINOV MOCIRLA__

Bun, dar acest lucru nu este menționat la en:Srinagar. Dacă vrea cineva să traducă articolul despre Isus în islamul Ahmadiyya o poate face într-un articol separat. Dar lucrarea lui Notovitch nu este bazată pe izvoare istorice și ca atare nu poate fi sursă de încredere. Aceasta este concluzia unanimă a specialiștilor, conform lui Bart Ehrman. În ce-l privește pe en:Mirza Ghulam Ahmad, el a fost un Hristos autoproclamat, la fel ca en:David Koresh, en:Abd-ru-shin, Marian Zidaru, Zvezdomir Marinov, IJ Francisc Maitreya și multi alții. El împreună cu toți adepții lui sunt considerați kuffar (necredincioși) de restul musulmanilor. Așa că nu e vorba decât de pretențiile unui guru grandoman al unei secte. În ce-o privește pe Suzanne Olsson poate fi vorba de o banală psihoză. Tgeorgescu (discuție) 28 septembrie 2011 18:53 (EEST)

111 ZVEZDOMIR MARINOV MOCIRLA__

Writers: VALERY MARINOV, Alejandra Marinovic, Nicholas Marinov, Zvezdomir Marinov, Boycho Marinov, Tchavdar Marinov, Vasil Aleksandrov Marinov, C. A. Marinov, Marin Alexandrov Marinov

Prima fraza este degeaba, nu am inteles cum s-a inaugurat la tv un oareshce Zvezdomir Marinov. Si cred ca ai vrut sa zici "Arta martiala de Coreea studiata in Tibet". Asta se intimpla cind gindesti mai repede de cit tastezi si viceversa. In rest sint cu totul de acord cu tine, ceea ce nu pricep eu si poate ma indrumi la modul serios catre niste referinte, este cum dracu ajung unii sa fie manipulati si futizati psihic intr-un asemenea hal.